lördag 29 december 2007

snart nytt fiske år

Jag var för två veckor sen hos min fiskekompis Jonas Holm (team grisslan ) och hans familj i Karlstad för lite planering .

Vi kommer som vanligt bo hos familjen Hällje i Baskemölla (www.ostratorp.nu) när vi åker till Simrishamn nästa år .Vi kommer fiska vecka 18 och 19 första veckan kommer Team Mickrolax från Jönköping med skeppare Micke Olson och hans gast Håkan . Andra veckan kommer Team Relax från skövde med skeppare Gert Birgersson och hans gast johan .
I det sistnämnda teamet ser man hur viktigt det är med en duktig gast om fisket ska lyckas.

Samtidigt kommer Team Jaffa och som vanligt när det gäller maj fisket i östersjön består av Skepparn Anders (storjaffa) Jessica(lilljaffa)Tibro och Lennart Gunnarsson (Team noll koll) Karlsborg . Samtidigt kommer Anders mycket goda vänner från Team Gefle med skeppare Janne ner till simris som det ser ut nu . Jag ser fram emot det mycket ju mer kompisbåtar ju snabbare hittar man laxen .

Jörgen skrev att sista fisketuren var gjord. Det är den inte ett snabbt beslut ikväll så kommer vi prova fiske imorgon som det är nu är det mycket hård vind men den ska lägga sig långsamt .
Vårt Mål Var ju brommö men efter diskutioner så kommer vi fiska i karlsborg .

en rapport kommer i morgon kväll ..


inlagt av Thomas

Inga kommentarer: